English

Kotlovi

Elektro kotlovi

Elektro kotlovi su jednostavni za korišćenje i montažu, a primenjena tehnološka rešenja omogućavaju visok stepen iskorišćenosti energije i korisnicima pružaju napredno upravljanje grejnim sistemom. Hidrotek KGH vam predstavlja modele koji su po našem iskustvu pokazali dobre performanse u korišćenju.

Kotao Elo Thermic je među najnovijim modelima proizvođača Trgoelektro. Za razliku od običnih električnih kotlova, Elo Thermic standardno nudi modularnu elektronsku kontrolu koja radi po principu smart algoritama i omogućava automatsko regulisanje rada uređaja. Na taj način sprečavaju se problemi uzrokovane udarima struje, prekomernom potrošnjom, bukom, kao i prerano habanje komponenti. Elo Thermic poseduje veliki i pregledan displej na kome su korisniku u svakom momentu dostupni svi bitni parametri za jednostavno praćenje rada kotla i njegovo podešavanje. Tri režima rada kotla - Eco, Comfort, Normal omogućavaju da odredite da li će vam prioritet biti što brže zagrevanje objekta ili što manja potrošnja električne energije. Kotlom se može upravljati na daljinu preko Wi-Fi mreže i SMS poruka.


Kotao Elo Block firme Vaillant dolazi u više modela za savremen način grejanja stanova i porodičnih kuća. Rad ovih uređaja je u potpunosti automatizovan i gotovo nečujan. Uređaji su takođe opremljeni svim radnim i sigurnosnim elementima. Sa ciljem još većeg komfora, kotao je moguće kombinovati sa sobnim termostatom ili sa indirektno grejanim rezervoarom.

Kompaktna zidna jedinica zauzima mnogo manje prostora od sličnih samostojećih uređaja, što Vam daje mnogo više fleksibilnosti u odlučivanju gde ćete je ugraditi. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma.

Pošaljite upit za ponudu: kontakt@hidrotek.rs


Gasni kotlovi

Visokoefikasni kotlovi za grejanje i pripremu potrošne tople vode su pogodni za sve vrste centralnog grejanja. Preporučujemo gasne kotlove nemačkog proizvođača Vaillant, a posebno EcoTec zidne kondenzacione kotlove koji minimalno troše energiju, efikasni su, pouzdani i tihi. Mogu se kombinovati sa solarnim sistemom ili toplotnom pumpom. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i opcijom kaskadnog povezivanja, moguće je zadovoljiti potrebe, kako manjih tako i velikih objekata po pitanju grejanja i pripreme potrošne tople vode.

Pošaljite upit za ponudu: kontakt@hidrotek.rs

U okviru GEFF programa za finansiranje zelene ekonomije, omogućeno je kreditiranje Vaillantove opreme, namenjeno svim građanima koji žele da investiraju u energetski efikasna rešenja za svoje domove, uz finansijski podsticaj u vidu bespovratnih sredstava u iznosu od 15-20% od ukupnog iznosa investicije.
Više o Vaillant kotlovima na gas.